Image Alt

Kropp

Kropp

Spray tan

Spray tan är den mest hälsosamma och säkra vägen att få en fin solbränna. Tack vare det sunda sättet att sola får du en vacker och jämn solbränna utan att huden utsätts för den skadliga UV-strålningen. Om du vårdar din hud på ett lämpligt sätt hemma, håller solbrännan även upp till 2 veckor. Vätskor som vi använder är av högsta kvalité och innehåller inte parabener.

Låt inte din hud åldras för tidigt och prova spray tan redan idag!

Att tänka på innan behandlingen:

– peela hela kroppen dagen innan behandling
– använd inte krämer, lotion, deo eller parfym den dag du kommer på behandling
– avstå från att raka dig eller vaxa inom minst 24 timmar före behandling

Efter behandling:

– tänk på att välja mörka, löst sittande kläder direkt efter behandling
– undvik vatten, regn, svett osv. 6 timmar efter behandling
– använd mjuk handduk efter dusch, tänk på att klappa huden torr med handduken i stället för att gnugga
– smörj in kroppen ordentligt med en fuktgivande bodylotion minst en gång per dag

Vegan Nature

VEGAN NATURE är en unik veganlinje som rekommenderas för vård av hela kroppen. Denna holistiska terapi är en fantastisk fest för sinnena och bidrar till full avkoppling av både kroppen och sinnet. Behandlingen börjar med ett doftprov, så att kunden själv kan välja bland flera aromatiska oljor inspirerade av dem fyra elementen. Tack vare detta skapar man en ritual i linje med kundens preferenser och humör. Behandlingen rekommenderas för personer som är trötta, med en känsla av brist på energi, söker avslappning och som vill ta hand om sin kropp på ett omfattande sätt.
Aktiva ingredienser:
100% veganska recept bestående av naturliga ingredienser som utgör minst 90% av alla råvaror som används i beredningarna: vegetabiliska oljor, mineraler och botaniska extrakt.

Guarana slim

En aromatisk anticellulitbehandling med en fängslande doft av saftiga tropiska frukter. Rekommenderas för personer med celluliter och överdriven fettvävnad samt för dig som vill förbättra figuren och öka hudens fasthet och elasticitet. Noggrant utvalda aktiva ingredienser accelererar lipolys och mikrocirkulation i huden, vilket bidrar till att ta bort toxiner från kroppen.

Avkopplandemassage

En klassisk massage skönt för dig med trötta muskler (ca 30/60 min).

Avbokning ska göras senast 24 timmar innan behandling. Ej avbokad tid debiteras.